PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGECONTACTS_BLOCKSITEMAP_BLOCK Фейсбук кампания на БНТ в подкрепа на „Българската Коледа“
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Фейсбук кампания на БНТ в подкрепа на „Българската Коледа“

19 декември 2014
Фейсбук кампания на БНТ в подкрепа на „Българската Коледа“

Водещи, репортери и служители на БНТ се обединиха около каузата на „Българската Коледа“. Всички те смениха профилната си снимка във Фейсбук с логото на кампанията и отправиха личен призив да се помогне на болните деца на България.
„Благодаря на всички колеги, които се обединиха в името на тази благородна кауза. За пореден път показват, че са не само журналисти с изявена гражданска позиция, но и хора с големи сърца. Кампанията в социалната мрежа е пример за човешка доброта и нека не забравяме, че децата имат нужда от нас през цялата година“ – заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова.
Като обществена медия Българската национална телевизия участва в създаването и реализацията на много инициативи. Но една от най-мащабните е „Българската Коледа“. Концертът на кампанията, който всяка година се провежда под патронажа на Президента на Република България, отново ще бъде излъчен в ефира на БНТ1 на 25 декември от 20:00 часа.

Гледайте концерта „Българската Коледа” на 25 декември от 20:00 часа само по БНТ1!