PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGECONTACTS_BLOCKSITEMAP_BLOCK Политика за плащания с банкови карти
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Процедура за извършване на онлайн плащане с банкова карта за извършване на дарение

За извършване на дарение чрез плащане с банкова карта, използвайте секция „дарете по интернет директно с Вашата банкова карта от цял свят“ от началната страница на сайта. Попълнете вашето име и сумата, която желаете да дарите, потвърдете съгласието си с условията посочени в договора за дарение и повторно потвърдете, че желаете да дарите въведената сума, след което натиснете бутон „Дари !“.

Отваря се специалната платежна страница на банката, която обслужва Благотворителната инициатива "Българската Коледа" (ОББ), където въвеждате данните на Вашата банкова карта - номер на картата, CVV, дата на валидност (ММ/ГГ) и име върху картата. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на Вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция, на екрана се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате, изтегляте и запазвате при Вас в PDF формат или изпращате на използвана от Вас електронна поща в PDF формат.

Ако трансакцията за дарение не е успешна се отваря страница за грешка, която Ви уведомява за това, дава Ви възможност да започнете нова трансакция чрез бутона "Обратно към начало" и ви уведомява за другите начини на извършване на дарение.

Дарението, което правите е по силата на безвъзмезден договор и с извършването на трансакцията договора е изпълнен. С цел избягване на грешки, в системата за директни плащания по интернет с банкова карта е предвидено потвърждаване на размера на въведената сума за дарение. След въвеждането и потвърждаването на сумата и успешно извършена трансакция, дарените суми не се възстановяват.Условия на плащане онлайн с банкова карта за извършване на дарение

Приемаме следните видове банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

При плащане с карта попънете данните на вашата карта (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя). За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Успешна е тази трансакция с карта, за която се получи:

• Успешна автентикация на клиента, ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode и

• Успешна авторизация на трансакциятаПолитика за осигуряване на защита на транзакционните данни (технологични възможности за защита и политика на пренос на картовите данни)

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

- Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

- Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

- В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.