PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGESITEMAP_BLOCK Проведено e заседание на Експертния съвет към благотворителната инициатива „Българската Коледа"
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Проведено e заседание на Експертния съвет към благотворителната инициатива „Българската Коледа"

06 февруари 2014
Проведено e заседание на Експертния съвет към благотворителната инициатива „Българската Коледа"

Експертният съвет към благотворителната инициатива „Българската Коледа” проведе своето първо заседание за 2014 година.

Направено е обобщаване на постъпилите до края на месец януари заявления за подпомагане на деца и лечебни заведения и е приет план за тяхното разглеждане.

Следващото заседание на Експертния съвет е насрочено за 21 февруари 2014 г. На него ще бъде разгледана групата деца, страдащи от неврологични заболявания, за които са постъпили заявления за подпомагане до края на месец януари 2014 година.

Заявления за подпомагане на деца със средства от благотворителната инициатива „Българската Коледа“ се приемат в рамките на цялата година.
Реда за кандидатстване за финансово подпомагане със средства от благотворителната инициатива са посочени на сайта на Кампанията http://www.bgkoleda.bg/red-na-kandidatstvane

Дарения за „Българската Коледа” могат да бъдат правени на дарителската сметка, която е отворена целогодишно, както и чрез изпращане на SMS на номер 1117 за Mtel, Vivacom и Globul или обаждане на номер 0900 1117 за фиксирани абонати на Mtel и Vivacom.