PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGESITEMAP_BLOCK Ново лого на благотворителната инициатива „Българската Коледа”
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Ново лого на благотворителната инициатива „Българската Коледа”

19 ноември 2012
Ново лого на благотворителната инициатива „Българската Коледа”

Президентът на Република България, г-н Росен Плевнелиев, предложи на преподаватели и студенти от Националната художествена академия, които доброволно и безвъзмездно желаят да подкрепят благотворителната инициатива „Българската Коледа”, използвайки своето креативно мислене и талант, да изработят стилизирано логоза Кампанията, което да се превърне в символ на „Българската Коледа”.

Заявените изисквания за логото са да е в духа на съпричастност и надежда за повече щастливи деца и повече детски усмивки.

Изборът на лого да е във формат конкурс, в рамките на Художествената академия. Най-добрият проект, който в най-висока степен кореспондира с каузата на „Българската Коледа”, оценен от жури в академичен състав, ще бъде новият символ на десетото по ред издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа”.

Всеки от участниците в конкурса ще получи грамота, а спечелилият конкурса ще бъде популяризиран като автор на логото на благотворителната инициатива „Българската Коледа”.