PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGESITEMAP_BLOCK Държавният глава Румен Радев посрещна в президентската институция хористите от Детския хор на БНР
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Държавният глава Румен Радев посрещна в президентската институция хористите от Детския хор на БНР

21 февруари 2024
Държавният глава Румен Радев посрещна в президентската институция хористите от Детския хор на БНР

Младите хора, които не само вярват в доброто, но и го създават, са бъдещето на нашата страна. С тези думи държавният глава Румен Радев се обърна към хористите от Детския хор на Българското национално радио и техните ръководители. Те посетиха днес президентската институция, разгледаха сградата и се запознаха с нейната история.

Президентът благодари на хористите от Детския хор на БНР за техния значим принос за реализацията и популяризирането на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, в която те участват от нейното създаване. „От доброто, което правим, зависи да се дава надежда на хората в беда, но и нашето общество да се развива като общност, основана на хуманни ценности“, подчерта държавният глава. Румен Радев пожела на талантливите младежи да продължават да бъдат посланици на доброто и на България по света.