PAYMENT_LOGOSSLIDE_PANELSITE_LOGOSUPPORTERS_BLOCKARCHIVE_BLOCKFOOTER_TEXTTOP_IMAGESITEMAP_BLOCK Благотворителен концерт в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в подкрепа на „Българската Коледа“
Предишен Следващ
  • Българската коледа
  • Българската Коледа
  • Българската Коледа

Благотворителен концерт в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в подкрепа на „Българската Коледа“

10 декември 2012
Благотворителен концерт в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в подкрепа на „Българската Коледа“

Национално музикално училище „Любомир Пипков”, впечатлено от идеята на „Българската Коледа” за десети път ще участва в благотворителната инициатива на Президента на Република България.

На  11.12.2012г. от 18.00 часа в новата концертната зала на Национално музикално училище „Любомир Пипков” София, ул.”Оборище” 17, талантливите млади музиканти на България организират благотворителен концерт. По този начин възпитаниците на Националното музикално училище желаят да дарят надежда и вяра, сила и вдъхновение и ще покажат своята съпричастност към децата в нужда.

В благотворителният концерт "От децата за децата" ще участват Младежка филхармония „София” с диригент маестро Деян Павлов със солисти Кристина Георгиева и Георги Леков, Перкусионен ансамбъл с ръководители Искра и Мария Палиеви и Народен хор с диригент Доц. Георги Петков.

Средствата от концерта ще бъдат преведени в дарителските сметки на „Българската Коледа” Кампания 2012/2013.